3D Secure azonosítás Edenred kártyával történő online fizetéskor

Az alábbiakban tájékoztatjuk kedves Kártyabirtokosainkat az Edenred kártyákkal történő online fizetés folyamatáról.
A Mastercard és VISA alapú kártyákkal történő internetes fizetések többségénél szükség van a kártyával végzett művelet hitelesítésére. Ez a 3D Secure Code (Internetes biztonsági kód) szolgáltatás, mely az Edenred kártyával történő internetes tranzakció során az alábbi módon működik:
• Az online fizetés hitelesítéséhez Önnek a felhasználói fiókjában megadott telefonszámára a rendszer egy hatjegyű kódot küld SMS-ben, mely kódot a fizetési felületre beírva hitelesítheti a tranzakciót.
• Amennyiben nem kapta meg a kódot, kérjük ellenőrizze az Edenred Kártya Pro mobilapplikációban vagy a MyEdenred felhasználói fiókjába a webes felületen belépve (My Account link alá) a „Profil szerkesztése” menüpont alatt, hogy helyes telefonszámot adott-e meg, amennyiben nem, kérjük javítsa azt.
• A helyes telefonszám 30 percen belül beállításra kerül a rendszerekben. Ezután szükség van a fizetési folyamat újraindítására, melynek során telefonszámára meg fogja kapni a tranzakció hitelesítéséhez szükséges kódot.