Változnak a Juttatási Kártya Általános Szerződési Feltételei

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. november 15-től a Juttatási Kártyák megrendelésével, szállításával és elszámolásával kapcsolatos Általános Szerződési Feltételek (röviden ÁSZF) módosulnak az alábbiak szerint.

A Juttatási Kártya elektronikuspénz-kibocsátó intézménye a Prepay Technologies Ltd (PPS UK), az Edenred Csoportba tartozó vállalkozás. A Brexit egyik következménye, hogy az Egyesült Királyság által szabályozott pénzügyi szolgáltató vállalkozások – így a PPS UK – a továbbiakban nem tudnak szabályozott szolgáltatásokat nyújtani az Európai Unióban lakó- vagy székhellyel rendelkező vállalatoknak és magánszemélyeknek.

Azért, hogy a Brexit után is támogatni tudja a Programot, a PPS UK egy új vállalkozást alapított PPS EU SA (PPS EU) néven, amely Belgiumban megkapta az elektronikus pénz kibocsátására vonatkozó engedélyt. A PPS EU – a PPS UK-hez hasonlóan – szintén az Edenred Csoport tagja. A szabályozott szolgáltatásokkal kapcsolatban az Edenredet mint a PPS EU ügynökét a Belga Nemzeti Bank vette nyilvántartásba.

Fentiek miatt az ÁSZF módosításra került, többek között bővült egy új melléklettel, mely a PPS EU és az Ügyfél közötti kapcsolatot szabályozza, valamint a szövegben is átvezetésre kerültek a szükséges módosítások.

  • Ami nem változik:

– nem változik sem a Program működése, sem az Ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás
– nem változnak az Ügyfelek által fizetendő díjak és költségek sem
– a Programot továbbra is az Edenred kezeli, és továbbra is az Edenred marad az Ügyfelek kapcsolattartója a Programmal kapcsolatos minden kérdésben
– a kártyákat továbbra is használhatják azok lejáratáig, illetve amíg azok cserére nem szorulnak (a kártyák cseréjekor látják majd, hogy kártyakibocsátóként a PPS EU szerepel)

 

Az ÁSZF 2019. november 15-ével válik hatályossá.

Az új Juttatási Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.