Változnak a Cafeteria, Juttatási és Komfort kártyák általános szerződési feltételei

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2021. január 4-étől az alábbiak szerint módosulnak:
• a Cafeteria Kártyák megrendelésével, szállításával és felhasználásával kapcsolatos Általános Szerződési Feltételek (röviden ÁSZF)
• a Juttatási Kártyák megrendelésével, szállításával és felhasználásával kapcsolatos Általános Szerződési Feltételek (röviden ÁSZF)
• a Komfort Kártyák megrendelésével, szállításával és felhasználásával kapcsolatos Általános Szerződési Feltételek (röviden ÁSZF)

2021. január 4-étől – a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre (Strong Customer Authentication – SCA) vonatkozó szabályozással összehangban – változik az elektronikus csatornákon kártyával végzett műveletek hitelesítése. Amennyiben az online vásárláshoz hitelesítés szükséges, úgy azt a 3D Secure Code (Internetes biztonsági kód) szolgáltatás révén lehet megtenni. Ennek során a kártyabirtokosok sms-ben érkező jóváhagyó kód megadásával tudják az online vásárlást jóváhagyni.

Fentiek értelmében a Kártyabirtokos ÁSZF kiegészítésre került a 3D Secure szolgáltatás működési feltételeinek ismertetésével.

Módosításra került az érintéses fizetés fogalma, mely így rugalmasan tudja kezelni az esetleges átmeneti rendelkezéseket követő értékhatár módosításokat.

Az egyes kártyatípusok felhasználására vonatkozó szabályok egy helyen, a Kártyabirtokos ÁSZF-ben kerülnek rögzítésre.

A Cafeteria Kártya ÁSZF-ből kikerültek a kártyarendelésre és a kártyacserére vonatkozó részek: 2020. februárjától megszűnt a mágnescsíkos kártyák értékesítése, új kártyát, valamint cserekártyát más program keretein belül lehet igényelni.

A Komfort Kártya ÁSZF-ben változott a kártyára feltölthető összeg értéke, hatvanötezer forintról negyvenötezer forintra módosult.

Az ÁSZF-ek 2021. január 4-ével válnak hatályossá.

Az új Cafeteria Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.
Az új Juttatási Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.
Az új Komfort Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.