Változnak a Cafeteria Kártya Általános Szerződési Feltételei

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2020. január 6-ától a Cafeteria Kártyák megrendelésével, szállításával és elszámolásával kapcsolatos Általános Szerződési Feltételek (röviden ÁSZF) módosulnak az alábbiak szerint.

A mágnescsíkos Edenred Cafeteria Kártyák, melyeknél a kártya elején található 16 jegyű kártyaszám 5339 45 számsorral, míg a kártya hátoldalán található szériaszám 705-tel kezdődik, kibocsátása 2020. február 1-jétől megszűnik. Új, mágnescsíkos Cafeteria kártyára, ill. elveszett, elhagyott, ellopott, sérült vagy lejárt mágnescsíkos kártyák mágnescsíkos kártyára történő cseréjére vonatkozó rendelést 2020. január 27-ig tudunk befogadni, amennyiben a megrendelés ezen dátumig pénzügyileg teljesítésre kerül.

2020. február 1-jétől a lejáró mágnescsíkos Edenred Cafeteria Kártyák Edenred Juttatási Kártya szerződés keretében kizárólag jóval modernebb, chipes, érintéses fizetésre alkalmas Juttatási Kártyára cserélhetők. Amennyiben Önök még nem rendelkeznek Edenred Juttatási Kártya szerződéssel, kérjük, keressék kapcsolattartójukat a megszokott telefonszámon.

A 2020. február 1. előtt kibocsátott mágnescsíkos kártyák a rajtuk található lejárati ideig a vonatkozó szerződési feltételek szerint használhatók.

 

A Cafeteria Kártya elektronikuspénz-kibocsátó intézménye a Prepay Technologies Ltd (PPS UK), az Edenred Csoportba tartozó vállalkozás. A Brexit egyik következménye, hogy az Egyesült Királyság által szabályozott pénzügyi szolgáltató vállalkozások – így a PPS UK – a továbbiakban nem tudnak szabályozott szolgáltatásokat nyújtani az Európai Unióban lakó- vagy székhellyel rendelkező vállalatoknak és magánszemélyeknek.

Azért, hogy a Brexit után is támogatni tudja a Programot, a PPS UK egy új vállalkozást alapított PPS EU SA (PPS EU) néven, amely Belgiumban megkapta az elektronikus pénz kibocsátására vonatkozó engedélyt. A PPS EU – a PPS UK-hez hasonlóan – szintén az Edenred Csoport tagja. A szabályozott szolgáltatásokkal kapcsolatban az Edenredet mint a PPS EU ügynökét a Belga Nemzeti Bank vette nyilvántartásba.

Fentiek miatt az ÁSZF módosításra került, többek között bővült egy új melléklettel, mely a PPS EU és az Ügyfél közötti kapcsolatot szabályozza, valamint a szövegben is átvezetésre kerültek a szükséges módosítások.

 

Az ÁSZF 2020. január 6-ával válik hatályossá.

Az új Cafeteria Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.