Rólunk

Vállalatunk széles körű, készpénzkímélő fizetési megoldásokat kínál a legkülönbözőbb ösztönzési és támogatási célokhoz.

Közel 3 évtizedes helyi és nemzetközi tapasztalatra, kapcsolatokra épülő szakértői tanácsot és jól használható, biztonságos megoldást nyújtunk ügyfeleink üzleti céljainak eléréséhez.
Arra törekszünk, hogy megbízható működéssel, valódi értéknövelt megoldásokkal hosszú távú bizalmi kapcsolatokat alakítsunk ki.

Partnereink számokban

30.000

elfogadóhely

~ 4.000

elégedett ügyfél

100.000 +

felhasználó

Amiben Ön is számíthat ránk

Célunk

Célunk hatékony megoldást találni vállalati ügyfeleink kihívásaira és segíteni őket az új juttatási vagy ösztönző rendszer bevezetésében.

Folyamatosan fejlődünk és újítunk annak érdekében, hogy felhasználóinknak a legjobb élményt nyújtsuk a termékeink használata során.

Folyamatos fejlődés
Helyi vállalkozások támogatása

Hozzájárulunk a helyi gazdasághoz, a vásárlóerő és az üzletek forgalmának növekedéséhez.

Megoldásaink

Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink üzleti sikeréhez azáltal, hogy hatékonyabbá tesszük juttatási és ösztönző tevékenységüket, így erősítve munkavállalóik és partnereik elköteleződését.

icon

Munkavállalói juttatások

Kreatívan nyúlunk a dolgozói motivációs lehetőségekhez. Vállalatra, pozícióra, sőt személyre szabottan tudunk juttatási csomagokat kidolgozni a munkavállalói elégedettség fokozása érdekében.

Érdekel
icon

Partnerek, vásárlók ösztönzése

Hűségprogramokhoz, promóciókhoz, üzleti partnerek vagy külső értékesítő csapat ösztönzéséhez használható készpénzkímélő megoldásainkkal partnereink a legsokrétűbb elképzelést is egyszerűen meg tudják valósítani.

Érdekel
icon

Szociális támogatások

A közigazgatási és non profit szervezetek által nyújtott szociális segélyek, települési támogatások hatékony és célzott kiadásához korszerű megoldásokat kínálunk.

Érdekel

Legyen Önnek is olyan támogatási és ösztönző rendszere, amivel minden résztvevő elégedett!

Érdekel